Terapii excelente pentru îmbunătățirea calității pielii!

Terapii excelente pentru îmbunătățirea calității pielii! Dragele mele,👋👋 Într-o postare anterioară am făcut câteva recomandări privind rutina îngrijirii

Terapii excelente pentru îmbunătățirea calității pielii!

Dragele mele,👋👋

Într-o postare anterioară am făcut câteva recomandări privind rutina îngrijirii tenului în zilele călduroase de vară, ținând cont că vom purta și mască.

Astăzi vin și vă propun o combinație de terapii apreciate de divele de la Hollywood …. pentru vremea caniculară de pandemie! 😉

O căutare pe Google pentru #LedLightTherapy ne va arăta că este una dintre terapiile, pe care vedete precum Kim și Kourtney Kardashian, Victoria Beckham, Chrissy Teigen, Jessica Alba, Madonna, le folosesc în mod frecvent pentru a avea un ten radiant, întinerit și fără imperfecțiuni.

Ei bine, #LedLightTherapy se poate efectua și la Baronesse Studio.

Dar haideți sa vedem despre ce este vorba:

Combinația de terapii:

Terapia cu lumini LED+Oxigen hiperbaric+Galvanoterapie +Cocktail de serumuri

Terapia cu lumini LED: este o formă complexă de fototerapie care produce efect la nivel celular, în funcție de lungimea de undă pe care acționează. Pielea are capacitatea de a absorbi lumina și de a o folosi ca o sursă de energie. Este o reacție biochimică naturală similară cu cea a fotosintezei plantelor.

Schimbări vizibile apar imediat, însă efectele terapiei continuă și după ce tratamentul a fost încheiat pentru că principiul de funcționare este unul progresiv, cumulativ. Numărul ședințelor de terapie poate varia în funcție de tipul de ten și de particularitățile/afecțiunile pe care le prezintă.

Pentru menținerea rezultator pe termen mai lung se recomandă mai multe ședințe efectuate regulat. Se pot efectua pe tot parcursul anului.

Terapia este recunoscută medical, este un tratament dovedit clinic, pentru toate tipurile de piele, fără risc de reacții adverse, nu necesită timp de recuperare.

Galvanoterapia: electrozii dispuși pe toată suprafața feței potențează efectul tratamentului prin inducerea în profuzime a ingredientelor active aplicate.

Terapia cu oxigen hiperbaric: bule de oxigen hiperbaric sunt difuzate cu presiune pe piele și sunt împinse în profunzimea dermului.

Cocktail de seruri: se personalizează în funcție de particularitățile tenului.

Beneficii:

 lumina albastră+oxigen+cocktail de serumuri

= efect antibacterian, antiinflamator, descongestionant, calmant, previne/accelerează tratamentul acneei, eczema, psoriazis pentru că pătrund în derm la un nivel la care produsele de tratare nu ajung.

lumina roșie + oxigen+cocktail de serumuri

= efect anti-îmbătrânire, stimulează producția de colagen și elastină, susține regenerarea celulară, reduce timpul de vindecare, promovează drenarea limfatică, îmbunătățește circulația sanguină, fluxul de oxigen

 pielea expusă se regenerează mai repede,

se personalizează pentru orice tip de ten, este non-invaziv, nedureros, chiar relaxant

 masca cu lumini LED acoperă și zona gâtului

Ce se vede🤩:

👍 îmbunătățirea tonusului și a texturii pielii,

👍 reducerea ridurilor fine, a porilor,

👍 diminuarea rozaceei, hiperpigmentării, acneei, a cicatricilor,

👍uniformizare a culorii, refacerea luminozității naturale

Ce ar mai fi de adăugat:

☝️ efectele secundare sunt rare,

☝️ terapia nu este recomandată persoanelor care fac tratament cu medicamente ce pot produce reacții alergice la expunere la lumină,

☝️ a se aplica factor de protecție UVA & UVB la finalul terapiei,

☝️ a nu se efectua rutina de demachiare, în seara zilei în care s-a efectuat terapia, pentru a permite substanțelor active să lucreze și peste noapte

☝️ după terapie se recomandă: evitarea activităților la saună, piscină, expunerea directă la soare pentru următoarele 12 ore.

V-am convins să vă răsfățați tenul și sufletul?

Pentru informații suplimentare, programări și promoții: 0732 843 021

Leave a Comment