NECESITATILE TENULUI IN ETAPA 20-30 DE ANI

NECESITATILE TENULUI IN ETAPA 20-30 DE ANI Dorinta de a fi frumoase ramane aceeasi de-a lungul timpului, insa

NECESITATILE TENULUI IN ETAPA 20-30 DE ANI

Dorinta de a fi frumoase ramane aceeasi de-a lungul timpului, insa necesitatile tenului se modifica. Indiferent de trucurile la care apelam, intrebarea cheie ramane mereu aceeasi: cum sa aratam mai tinere decat varsta noastra?

ALGOLOGIE intelege grijile noastre si ne vine in ajutor dezvoltand produse cosmetice de inalta calitate, cu actiuni tintite, specifice fiecarei etape de varsta.

De la 20-30 de ani ne confruntam cu imbatranirea cutanata prematura. Mediul in care traim, poluarea, razele ultraviolete, fumatul, stilul de viata, alimentatia… toate acestea ne afecteaza. 80% din radicalii liberi sunt produsi datorita agresiunilor mediului extern. Actiunea acestora duce la oxidarea celulelor si astfel la imbatranirea pielii.

 

Ca urmare a expertizei sale in universul marin si a utilizarii biotehnologiei, ALGOLOGIE ne ofera azi o gama de produse completa si eficienta ce lupta impotriva radicalilor liberi prin intermediul ingredientilor activi ultramarini performanti, permitand tenului sa-si pastreze aspectul tanar pentru mai mult timp.

In etapa 20-30 de ani tenul este frumos, suplu, straluceste de tinerete. Atentie insa! Viitorul pielii noastre se pregateste acum. Toxinele incep sa se acumuleze in tesuturi. Apare stresul oxidativ. „Imbatranirea invizibila” incepe la nivel celular. Cuvantul de ordine pentru aceasta varsta este preventia. Pentru aceasta avem nevoie in primul rand de produse hidratante, cu efect anti-oxidant, detoxifiant, adecvate tipului de ten.

ALGOLOGIE recomanda :

  1. Gel Curatare Profunda – adecvat pentru toate tipurile de ten.
  2. Lotiune Tonica Algamarina – pentru toate tipurile de ten cu exceptia celor sensibile.
  3. Peeling Granular – pentru toate tipurile de ten cu exceptia celor sensibile.
  4. Masca Hidratanta – adecvata tutoror tipurilor de ten.
  5. Serum Hidratant Intensiv
  6. Serum Pentru Stralucire – pentru noptile petrecute pana tarziu.
  7. Gel Contur Ochi – indeparteaza instant cearcanele si semnele de oboseala.
  8. Crema Hidratanta Usoara/Bogata – in functie de tipul de ten.
  9. Balsam Hidratant Pentru Buze

Logo  Algologie

Pin It