INGRIJIREA TENULUI GRAS

ALGOLOGIE  –  Va recomanda  4 PASI  esentiali in ingrijirea  TENULUI GRAS Ingrijirea corecta a tenului gras poate controla uleiul

ALGOLOGIE  –  Va recomanda  4 PASI  esentiali in ingrijirea  TENULUI GRAS

Ingrijirea corecta a tenului gras poate controla uleiul si poate ajuta la mentinerea unei piei hidratate natural.

Pasul 1: curatare.

Acest pas este esential pentru tenul gras. Indepartarea excesului de ulei fara a deteriora hidratarea naturala a tenului este un obiectiv greu de realizat de catre produsele cosmetice de curatare a tenului. De accea este foarte important sa gasiti un produs special creat pentru tenul gras. Astfel, tenul isi va gasi echilibrul pastrand numai uleiurile necesare.

Dupa ce v-ati spalat mainile, masati usor lotiunea de curatare cu un buretel sau o discheta demachianta si clatiti foarte bine tenul. Apoi folositi un prosop curat pentru a-l usca.

Pasul 2: tonifiere.

Acesta este un alt pas esential pentru tenul gras. Este foarte important sa alegeti un produs creat pentru acest tip de ten si care sa nu contina alcool. Puteti folosi o discheta din bumbac sau puteti pune lotiunea intr-un recipent cu pompita si pulverizati pe suprafata tenului, evitand zona ochilor.

Pasul 3: masca.

Aproximativ  la doua saptamani ar trebui sa aplicati o masca pentru tenul gras sau o masca detoxifianta in fiecare seara inainte de somn pentru a se crea astfel pe timpul noptii echlibrul acestui tip de ten. Masca se aplica cu varful degetelor sau cu o pensula speciala. Lasati masca sa actioneze 3-4 minute apoi indepartati-o cu apa calduta. Dupa cele doua saptamani puteti incercati sa aplicati masca o data pe saptamana timp de 15 minute.

Pasul 4: crema hidratanta si serum.

Este important seara sa aplicati un serum, intrucat acesta va actiona la nivel celular, iar pentru zi sa folositi o crema hidratanta matifianta. Daca doriti o crema foarte usoara puteti folosi o lotiune hidratanta usoara, care se va aplica prin masaj circular cu varful degetelor.

248250_162291480504791_7409142_n

Pin It