Mezoterapia fara ace, un tratament fara dureri

Pielea reflecta starea noastra generala de sanatate si are nevoie de o atentie speciala si ingrijire, pentru a

Pielea reflecta starea noastra generala de sanatate si are nevoie de o atentie speciala si ingrijire, pentru a ne oferi un aspect ingrijit, curat si tanar.

Mezoterapia fara ace este un tratament modern, care foloseste stimularea cu laser combinata cu diferite forme de curenti, care introduce prin electroporatie in profunzimea pielii cocktail-uri de aminoacizi si vitamine benefice, regeneratoare. Efectul substantelor active introduse in profunzimea pielii este de stimulare si tonifiere a musculaturii si drenajul limfatic. Tratamentele estetice care utilizeaza mezoterapia fara ace sunt cele antirid, de depigmentare, anticelulitice, de dizolvare a depozitelor de grasime, de lifting facial si corporal.

Dupa tratamentele de mezoterapie fara ace se constata cresterea gradului de hidratare profunda a pielii, cresterea sintezei fibrelor de elastina si de colagen, conturand procesul anti-aging.

Mezoterapia fara ace este un tratament in urma caruia nu veti suferi inflamatii si inrosiri locale, tratamentul este de scurta durata si rezultatele se vad imediat.

Sunt necesare 10 sedinte la un interval de 4-5 saptamani, insa pentru un rezultat wow se pot face 5 sedinte/saptamana – exceptie tratamentul de dizolvare a depozitelor de grasime, care necesita 9 saptamani.

 

Pin It

Leave a Comment